Haberler

İstanbul'un göbeğinde skandal

Haber Tarihi: 27 Ara 2014

İstanbul'un göbeğinde skandal

İstanbul Esenyurt'ta 4 gündür elektrik yok. Mahalle sakinleri günlerdir elektriksiz oturduklarını ifade ettiler ve sonunda isyan ettiler.

Esenyurt'un Akçaburgaz Mahallesi'nde elektrik hatlarında oluşan arıza sebebiyle 4 gündür giderilemediğini iddia eden mahalleliler günlerdir battaneiyenin altında ısınmaya çalıştıklarını ve soğuktan hasta olduklarını ifade ettiler.

"SÜREKLİ ELEKTRİK SORUNU YAŞIYORUZ"

Sürekli aynı problemlerle karşılaştıklarını söyleyen bir mahalle sakini, "Bu bölgede yeni yapılaşma çok fazla. Elektrik hatları ise eski. Bu nedenle hatlar artık bu yükü kaldıramıyor. Sürekli elektrik sorunu yaşıyoruz. Pazar gününden bu yana elektriğimiz yok. Esnaf, aileler ve çocukları çok mağdur durumdalar. Elektriği olan akrabalarımızın yanına gidiyoruz. Bu konuya artık bir çözüm bulunsun" diye konuştu.

"ÇOCUKLAR DA EVDE TİTRİYOR"

Başka bir mahalle sakini ise yetkililere ulaşamadıklarını belirterek, "Bir bölümü tamir ediyorlar. Diğer bölümde sorun oluyor. Bakın burada ben titriyorum. Çocuklar da evde titriyor. Yetkililere ulaşamıyoruz. Muhtar yok, elektrik idaresi ilgilenmiyor, belediyeye ulaşamıyoruz" dedi.