Haberler

Ankara'da dehşet anları!

Haber Tarihi: 23 Eki 2014

Ankara'da dehşet anları!

Ankara’da ikisi yabancı uyruklu 4 kişi güzellik salonu basıp çalışanlara tecavüz girişiminde bulundu, yardım çığlıkları üzerine kaçan saldırganlar daha sonra gittikleri bir evde tecavüz ettikleri 4 kadını kaçırdılar.

Ankara’da Türk vatandaşı M.A. ve B.B ile Gürcü G.B. ve Suriye uyruklu N.E. Sıhhiye’deki bir güzellik salonunu bastı. İki erkek çalışanı silah ve bıçakla rehin alan şüpheliler, salonun işletmecisi S.K’yi de etkisiz hale getirdiler. Kendilerine karşı koyan F.D isimli diğer çalışanı bacağından bıçaklayarak yaralayan şüpheliler, ardından R.Y. isimli kadın çalışana tecavüz girişiminde bulundular. Kadının yardım çığlıkları üzerine saldırganlar, salonda bulunan 6 telefonu ve 1 adet laptopu alarak kaçtılar.

Şüpheliler, ardından Kızılay'da bulunan bir evi bastılar. Evde bulunan M.E, K.A, E.A ve K.D adlı kadınları silah ve bıçakla tehdit ederek döven şüpheliler, kadınlara tecavüz ettiler. Saldırganlar, 3 kadını da zorla yanlarına alarak Kazan ilçesine götürdüler ve geçmişte yağ üretimi yapan bir fabrikada yeniden tecavüz ettiler.

Şüpheliler, defalarca tecavüz ettikleri kadınları ardından Kızılay’a getirip bıraktılar. Olayın polise yansıması üzerine alarma geçen ekipler, MOBESE kameralarından aracın plakasını tespit etti. PTS sistemini kullanarak aracın güzergâhını bulan Gasp Büro ekipleri kısa süren kovalamaca sonucu şüphelileri yakaladı. Üzerlerinden 1 adet kuru sıkı tabanca ile 4 bıçak çıkan şüpheliler, tutuklandı.