Haberler

Avşar, Yıldiz Tilbe'yi çıldırttı

Haber Tarihi: 18 Oca 2015

Avşar, Yıldiz Tilbe'yi çıldırttı

Önceki gece Bu Tarz benim isimli yarışma programına katılan Hülya Avşar,jüri koltuğundan yarışmacıları değerlendirdi. Yıldız Tilbe kılığında gelen bir yarışmacıya, az puan veren Avşar, "Çünkü fazla güzelsin" dedi. Tilbe Twitter'da bu sözlere ateş püskürdü.

"ONA BENZEMEMİŞSİN, ÇÜNKÜ SEN GÜZELSİN"

Gülşah'ın dansıyla ve giyimiyle Yıldız Tilbe'yi başarıyla taklit ettiğini söyleyen Hülya Avşar, "Ama ona benzememişsin. Sebebi de sen güzel bir kızsın." dedi.

DURUMU TOPARLAMAYA ÇALIŞTI AMA...

Bu sözüyle Yıldız Tilbe'ye çirkin dediğinin farkında olmayan Hülya Avşar daha sonra "Tabii ki Yıldız beni yanlış anlamasın, çirkin vesaire demedim" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

TİLBE'DEN AĞIR SÖZLER

Avşar'ın bu sözlerine hayli kızan Yıldız Tilbe, tepkisini Twitter'da dile getirdi. "Benim güzelliğimi ölçmek senin gibilere kalmadı, Ben Türkiye Cumhuriyetinin en güzel esmeri olduğum için festca çirkin ilan edilmeye çalışıldkça güzelleşen yıldızıyım, her şey bu yüzden. Bu kadar muhattap olmam bile doğru depşl, gündem arayan bir gündemsiz ile bu kadar. Hasta mıdır nedir adam gibi jüriliğini yap defol git değil mi sana mı kaldı beni çirkin bulmak ahlaksız! Benim güzelliğimi kötü gözler göremez senin de görememen normal. Benim güzelliğimi ölçmek senin gibilere kalmadı senin gibi her şeyimi sergileyerek dolaşsaydım sizin gibilerin esamesi okunmazdı maymun hanım'' ifadelerini kullandı.