Haberler

Cani Baba Oğlunu Öldürdü

Haber Tarihi: 20 Eki 2014

Cani Baba Oğlunu Öldürdü

İstanbul Bağcılarda yaşayan ve hurdacılık yapan 37 yaşındaki Oğuz K. 'nin 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdüğü ardından da küçük çocuğun cesedini poşete sararak çöplüğe attığı iddia edildi. İddiaların sahibiyse adamın eşi. Yani 3 yaşında öldüğü iddia edilen çocuğun annesi. Şimdi ekipler o çöplükte küçük İzzet'i arıyor.

3 yaşındaki oğlunu önce döverek öldürdü. Yetmedi aliminyum folyoya sararak çantaya koyup 2 gün bekletti. Ardından da cesedi attı. Bunların hepsini bir baba 3 yaşındaki oğluna yaptı.

Bu iddiaların sahibiyse adamın karısı aynı zamanda küçük çocuğun annesi F.K. İddia edilen olay, İstanbul Bağcılar'da gerçekleşti. Hurdacılık yapan 37 yaşındaki Oğuz Köklü'nün, 3 yaşındaki oğlu İzzet Köklü'yü acımasızca ödürdüğü iddia edildi.

İddialara göre, cani baba öldürdüğü çocuğu önce bir yere sakladı. Sonra eşi ve çocuklarıyla hafriyat döküm sahasında incelemelerde bulundu. Sonra da sakladığı oğlunun cesedini aldı.

Olay sonrası adamın kaçırarak evlendiği eşi Fatma Köklü kaçarak polise sığındı. Ve cinayeti polise ihbar etti. Bunun üzerine Oğuz Köklü Yalova'da yakalandı.

Bugün adliyeye sevkedilen O.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polisler şimdi her yerde 3 yaşındaki çocuğun cesedini arıyor.