Haberler

Fenerbahçe Moral Arıyor

Haber Tarihi: 24 Eki 2014

Fenerbahçe Moral Arıyor

Derbide, ezeli rakibi Galatasaray’a kaybeden Kanarya, Gençlerbirliği karşısında üç puana ulaşıp yaraları sarmanın planlarını yapıyor. Defansta üç oyuncusundan yoksun olan İsmail Kartal ise yeni bir formül peşinde...

Fenerbahçe’de Tek Hedef 3 Puan

Spor Toto Süper Lig'in 7. Haftasında yarın sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek Fenerbahçe, maçı kazanarak moral bulmak istiyor.

Alınacak üç puan, bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisi için de moral olacak.

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19’da başlayacak mücadelenin hakemi Özgür Yankaya.

Fenerbahçe’de cezalı oyuncular Bekir İrtegün ve Bruno Alves forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Egemen Korkmaz da yarınki mücadele yer alamayacak.

Topal-Kadlec Yan Yana

Üç stoperinden yoksun olan teknik direktör İsmal Kartal’ın yarınki karşılaşmada savunmanın ortasında Mehmet Topal ile Kadlec ikilisne görev vermesi bekleniyor.

Caner Erkin Ceza Sınırında

Fenerbahçe'de Caner Erkin, Gençlerbirliği maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3 sarı kartı bulunan Caner, Gençlerbirliği karşısında bir kart daha görürse, Beşiktaş’la yapılacak derbi maçta oynayamayacak.

Fenerbahçe’nin Muhtemel 11’i

Fenerbahçe'nin yarınki maçta sahaya şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor.

Kalede Volkan, Savunmada; Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Kadlec (Kadleç), Caner Erkin, Orta Sahada; Kuyt (Kayt), Emre Belözoğlu, Diego (Diego), Alper Potuk, İleride İse; Sow (Sov) Ve  Emenike.