Haberler

Kadıköy'de Samba Gecesi

Haber Tarihi: 13 Kas 2014

Kadıköy'de Samba Gecesi

Ay-Yıldızlılarımız, 58 yıl sonra Türkiye'ye gelen ve son 5 Dünya Kupası sahibi Brezilya'yı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırladı. Türk taraftarın merakla beklediği maçın henüz 25. dakikasında büyük şok yaşandı.Dünya yıldırı Neymar ilk golü kaydederken, Milli futbolcumuz Semih Kaya ise topu kendi ağlarımıza gönderdi..Dünya Kupası'nın ardından Scolari'nin yerine koltuğu devralan Carlos Dunga yönetimindeki Sambacılar, sahadan 4-0 galip ayrıldı.

İLK GOL NEYMAR'DAN GELDİ

20. dakikada Fernandinho savunma arkasına harika bir top gönderdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Neymar, Volkan Demirel'in sol tarafından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Brezilya'yı 1-0 öne geçirdi.

SEMİH YANLIŞ KALEYE ATTI

24. dakikada Brezilya farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Danilo ile atağa kalkan konuk takımın içeri ortasında Semih Kaya ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi. Brezilya 4 dakikada 2-0'lık üstünlüğe ulaşmayı başardı.

WİLLİAN FARKI ÜÇE ÇIKARDI

44. dakikada tam devre bu skorla bitecek derken sahneye Willian çıktı. Neymar sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi. İçeri pasını verdi. Willian düzgün bir vuruşla köşeden topu ağlara gönderdi.

NEYMAR İKİNCİ GOLÜNÜ ATTI

60. dakikada Neymar sahneye bir kez daha çıktı. Sol kanattan içeri kat eden yıldız futbolcu Willian ile duvar pası yaptı. Ceza sahasına giren Neymar köşe plase bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı. Skor 4-0 oldu.