Haberler

Türkiye Ebola Alarmında!

Haber Tarihi: 17 Eki 2014

Türkiye Ebola Alarmında!

Dünyayı Kasıp Kavura Ebola Yani Et Yiyen Virüs Hastalığı Nıhayetınde Türkiye'yi De Alarma Geçirdi. Bakanlıklar Konuyla İlgili Geniş Önlemler Aldı. Havayollarında Giriş Çıkışlar Kontrol Edildi. Sadece Türkiye Değil, Dünya Da Bu Konuda Kırmızı Alarm Uyarısı Var.

Dünyayı Sarsan Ebola Yani Et Yiyen Virüs Hastalığı Türkiye'yi De Alarma Geçirdi. Sağlık Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu, Hastalığın Tehlikesine Dikkat Çekti. Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan İse Hastalığa Karşı Tüm Önlemlerin Alındığını Açıkladı.

Dünyanın Bir Çok Yerinde Ebola Salgınına Yakalanan Kişi Sayısı Artıyor, O Kişileri Tedavi Edecek Olan Doktorlar Da Ölüyor.. Prof. Dr. Yavuz Baykal Sağlık Görevlilerinin Çok Dikkat Etmesi Gerektiğine Deyindi.

Ölümcül Virüs İle İlgili Bir Önlem De Dünyadan Geldi.

Bm Genel Sekreteri Ban-Ki Moon, 'Ebola' İle İlgili Dünyaya Seslendi. Ölümcül Hastalıkla Savaş İçin 1 Milyar Dolar Bağış İstedi. Unıcef İyi Niyet Elçisi Ve Eski Futbol Yıldızı David Beckham Da, Ebola İle Mücadele Kapsamında Batı Afrika Ülkesine Mesaj Gönderdi. Tüm Bunlar Yaşanırken Üzücü Haber Amerika'dan Geldi. Ebola'lı Bir Hastayı Tedavi Eden Sağlık Görevlisi Nina Pham Ebolya Yakalandı.

Türkiye Ve Dünya Bu Virüse Karşı Kırmızı Alarm Verirken Şaşırtan Açıklama Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'den Geldi. Kotil Hastalığın Öldürdüğünü Ancak Bunun Korkulacak Bir Durum Olmadığını Belirtti.

-Bu Görüldüğü Kadar Kötü Birşey Değil. Tabiki Allah Göstermesin, Bulaşınca Öldürüyor.

Haber: Berat Aşcıoğlu