Haberler

Yavuz Bingöl özür diledi

Haber Tarihi: 3 Ara 2014

Yavuz Bingöl özür diledi

Ahmet Hakan ve Yavuz Bingöl röportajı bugün Türkiye'nin ana gündem maddelerinden birini oluşturdu. Bingöl'ün ''Erdoğan, Berkin Elvan'ın annesini yuhalattı çünkü onun da ölmüş annesine küfredilmişti" şeklindeki sözleri başta Berkin Elvan'ın ailesi olmak üzere kamuoyunu hayli rahatsız etti.

Olayın üstünden çok geçmeden Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan şu açıklamayı yayınladı:

Ne hırsızlık, ne arsızlık yaptın da bizi bastırmaya çalışıyorsun? O meydanda olsan sen de yuhalayacak mıydın? Ne ben, ne de ailem bizi yuhalatanın da yuhalayanın da annesini tanımayız, ismini bile bilmeyiz, ağzımızdan asla kötü söylemez, aklımızdan ve kalbimizden asla kötü düşünce geçirmeyiz.

Ancak biz seni dünyaya getiren o güzel kadını tanırız, ellerinden öper, önünde saygıyla eğilir ve olur da bir haddini bilmez ona dil uzatırsa bedenimizi siper ederiz. Sen yine de onurlu ve güzel kadına laf etme şerefsizliğini gösteren bir alçak olursa, çık ve ilk konserinde beni; Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm’ü yuhalat. Gocunmam, yaralanmam, üzülmem. Derim ki Şahsenem bacı anamdır, ona gelen bana gelsin.

Bu haberler üzerine açıklama yapmak zorunda kalan Yavuz Bingöl Twitter hesabından sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve Elvan ailesinden özür dilediğini belirtti.

İşte Bingöl'ün Twitter üzerinden paylaştığı o mesaj:

''Gülsüm anne başta olmak üzere Berkin'in tüm ailesınden özür dilerım. Benim demek istediğim bu değildi ki... Böyle anlaşılması beni de üzdü'' dedi.